Un restaurante que ofrece unha cociña de mercado de corte galego pero adaptada ós gustos de hoxe en día é a do Hotel O Pozo. Poderá disfrutar dos mellores peixes nas preparacións que máis lle gustan, así como as carnes da comarca da Paradanta, embutidos da zona, o famoso cocido, etc…
Nos últimos anos, esta cociña foi premiada co Prato de Ouro da Gastronomia, O Colar de Ouro ou o Loureiro de Ouro.
É un complexo hostaleiro que cumpre as esixencias tanto dos que queiran disfrutar dunha boa cociña, coma dos que busquen un aloxamento confortable.
Nos últimos anos, esta cociña foi premiada co Prato de Ouro da Gastronomia, O Colar de Ouro ou o Loureiro de Ouro.
É un complexo hostaleiro que cumpre as esixencias tanto dos que queiran disfrutar dunha boa cociña, coma dos que busquen un aloxamento confortable.
Dirección: Ctra. Nacional 120, Enlace A-52 · A Cañiza (Pontevedra)
Telefono: 986.65.10.50/986.65.10.51
Telefono: 986.65.10.50/986.65.10.51
0 comentarios:
Publicar un comentario